Yeni Yılı Barbekü İle Karşılamak İçin “5 Neden” | Barbekü, Mangal, Bbq

21-06-2022 18:24
Yeni Yılı Barbekü İle Karşılamak İçin “5 Neden” | Barbekü, Mangal, Bbq
1. Mangal yapmak tüm aile için eğlenceli bir aktivitedir.

Ailenizle birlikte vakit geçirmenin en iyi yollarından biridir. İş bölümü ister; bir kişi barbekü öncesi etleri hazırlar, diğer kişi sebzeleri, sofra ve sunumlarla da el birliği ile ilgilenilmesi gerek tabii. Böylece birlikteliğin verdiği tatlı emek sonrasını lezzetli mi lezzetli, keyifli bir ziyafete bırakır.

2.Mangalda yapacaklarınız sınırsızdır.

Et esas kahraman! Etinize farklı aroma lezzetlerini ahşap tütsüleme parçaları kullanarak  verebilir, farklı tatları deneyimleyerek  yakalayabilirsiniz. COSA BBQ ile lezzetli ve eğlenceli ızgara aperitifler, hatta vegan-vejetaryen alternatifler, sebze şişleri ve tatlı niyetine dondurma eşliğinde meyve şişleri yapabilirsiniz.

COSA’yı fırın olarak kullandığınızda, kendinize özgü damak tadınıza uygun odun ateşinde pizzalar yapmak mümkün. Tek gereken barbeküde kullanılabilen bir pizza taşı edinmek.

3.Ateş birliktelik ve samimiyet demektir.

COSA’yı Firepit olarak kullandığınızda ateşin etrafında keyifli vakit geçirebilirsiniz. Unutmayın! Ateş birliktelik ve samimiyet demektir.

Firepit olarak kullanacağınız COSA ile kış aylarında ilk akla gelen kestane yapabilir, çocuklarla sizde çocukluğunuza dönerek birlikte marshmallow yapabilirsiniz.

4.Eğer COSA’nız varsa kış aylarında evinizde şömine ambiyansı yaşamanız çok kolay.

COSA’nın bioetanol kullanımı için özel tasarlanmış aksesuar seti ile evde istediğiniz yerde konumlayabileceğiniz bir şömine size eşlik etmiş olur.


5. Aniva Barbekü ile keyifli aktiviteye bir şans verin!

Kış aylarında, pandeminin artmasıyla birlikte evlerde tekrar yoğun zaman geçirmeye başladık. Barbekü yapmak biraz olsun açık havaya çıkmak, bahçenizde, balkonunuzda hava almak için birebir aktivitedir. Barbekü yapmayı sadece yaz alternatifi diye düşünüyorsanız bu yılbaşı ertesinde Aniva Barbekü ile keyifli aktiviteye bir şans verin!

COSA BBQ

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.