Evinizi Sonbahar Rutinlerine Hazırlayın

21-06-2022 18:42
Evinizi Sonbahar Rutinlerine Hazırlayın
1- Aromaterapi

Koku duyusu  iyileştirici bir etkiye bile sahip olabilen çok güçlü bir duyu. Aromaterapi de doğanın sunduğu mucize bitkilerden üretilen uçucu yağlarla bu iyileştirici etkileri sunan bir yöntem. Hem ruhunuzu hem de evinizin havasını temizleyecek olan bu yöntemi uygulamak için bir buhurdanlık edinebilir veya elektrikli bir difüzör kullanabilirsiniz.

Bir diğer yöntem de yağlardan istediğini bir sprey şişesinde suyla karıştırarak evin çeşitli yerlerine sıkmak olabilir.

Bizim favori kokumuz lavanta ve yasemin… Ya sizinki?

2- Kitaplar

Sonbahar, yağmur, battaniye deyince ilk akla gelen kitaplar değil de nedir? Bulunduğunuz alana, salona, yatak odasında başucunuza kitaplar ve dergiler bırakarak çay keyfinizi katlayabilir ve çeşitli diyarlara dalabilirsiniz..

3- Loş Ambiyans

Romantik bir sonbahar-kış gününde, güneş biraz arkalara saklanmışken çeşitli mumlar ve belki bir şömine ile loş bir ortam hangimize iyi gelmez ki?

Evinizin içerisinde bioethanol yakıtı kullanarak Cosa Bioethanol Şömine ile mükemmel bir ortam yakalayabileceğinizi biliyor muydunuz?

4- Sıcak İçecekler

Yaz mevsiminde tükettiğimiz soğuk içecekler yerini artık sıcacık, içimizi ısıtan içeceklere bıraktı bile. Bitki çayları, kahveler, salep… evinizde yarattığınız huzurlu ortama mükemmel kokulu içeceklerinizi alarak keyifli akşamlar geçirebilirsiniz.

Bonus: Bahçede Mevsim Gıdalarıyla Mangal Keyfi

Sonbahar ve kış her ne kadar evi hatırlatsa da bahçeler, teraslar ve balkonlar temiz hava almak için en yakın ve güzel ortamlar. Evin içinde yarattığınız güzel ortamı bahçenize de yansıtarak sevdiklerinizle birlikte harika mangal partileri verebilirsiniz. Ve hatta mevsim gıdalarını kullanarak daha taze, lezzetli ve sağlıklı yemekler yapabilirsiniz.

COSA BBQ

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.